Vælg den rette cykelhjelm til baby

26 februar 2021 Astrid Pedersen
image

Nu er det snart sommer – og så er der mange af os, som skifter bilen ud med cykel. Dette er også en god idé såfremt alle passagerer er iført en godkendt cykelhjelm.

Skal jeg bruge en cykelhjelm til min baby?

Måske fragter du oftest din baby i kassen på din ladcykel eller forsvarligt pakket ind i din cykel anhænger og tænker derfor ikke så meget over at beskytte barnets hoved. Men det er faktisk også nødvendigt selv om du føler dig sikker i sadlen.

Din baby kan komme rigtig slemt til skade hvis du ikke sørger for at beskytte hans eller hendes hoved med en god cykelhjelm. Derfor skal du ud og investere i en cykelhjelm til baby. Det er vigtigt at du vælger den rette model som er godkendt til formålet og som passer til babys hoved – det vil sige ikke er for stor eller for lille. Og sådan en cykelhjelm kan du købe hos Cykelhjelm.dk.

Hvem er Cykelhjelm.dk?

Cykelhjelm.dk er en dansk forhandler om cykelhjelme i høj kvalitet. Samtlige cykelhjelme du finder hos Cykelhjelm.dk er godkendt efter samtlige danske og internationale standarder og holder generelt en høj kvalitet. Cykelhjem.dk fører udelukende cykelhjelme fra anerkendte brands og producenter så som Abus, Bell, Bobike, Casco, Giro, GripGrab, Hövding, Klickfix, Lazer, Melon, Met, Mips, Nutcase, Sigma, Thule Yepp og Yakkay.

Uanset hvilken type cykelhjelm du foretrækker vil du kunne finde den i en sikkerhedsmæssigt forsvarlig version hos Cykelhjelm.dk – og i lige den farve eller med det mønster du bedst kan lide. Og skulle din cykelhjelm ikke passe i størrelsen får du altid gratis ombytning hos Cykelhjelm.dk.

Foruden cykelhjelme i høj kvalitet finder du hos Cykelhjelm.dk et stort og varieret udvalg af cykellygter, kædelåse, cykelhuer, ringeklokker og andet udstyr og tilbehør til cyklister. Du kan se det hele i den online shop på Cykelhjelm.dk

Flere Nyheder