Tre kager, der er nemme at tilberede

26 juli 2019 Emilie Ann Jacobsen
Tre kager, der er nemme at tilberede

Vil du gerne tilberede en kage, men har du ikke lyst til at bruge en masse tid på det, og har du ikke lyst til at skulle købe en masse specielle ingredienser, er denne artikel den rette for dig. Her kan du få masser af inspiration til, hvilke kager du kan tilberede uden, at det kommer til at tage dig en evighed. Det er perfekt, hvis du skal tilberede en nem kage, som børnene kan have med i skole, eller du er lækkersulten og gerne vil have noget lækkert at spise i en fart. Vi har fået inspiration fra dk-kogebogen.dk, hvor du kan finde en lang række forskellige former for opskrifter. 

Den klart nemmeste kage for dig at tilberede er banankage. Der skal du bruge nogle modne bananger, æg, mel og andre ingredienser, som du typisk har derhjemme. Derfor kræver det ofte ikke, at du går ud og handler for at kunne tilberede denne form for kage. Hvis du vil gøre den ekstra lækker, kan du komme chokoladestykker i, hvilket passer perfekt sammen med de søde bananer. Specielt hvis du vælger en lækker, mørk chokolade. 

En anden meget nem kage for dig at tilberede er en chokoladekage. Den kræver også nogle meget simple ingredienser, som du ofte har derhjemme. Dermed bliver det nemt for dig at tilberede den. Du skal bare blande ingredienserne sammen og bage den i ovnen, hvilket er med til at gøre, at du hurtigt kommer til at have en færdig kage. 

En tredje nem kage for dig at tilberede er en gulerodskage. Du skal rive gulerødderne, hvilket gør, at det tager en anelse længere tid for dig at tilberede denne kage, men det er ikke meget. Når du først har revet gulerødderne, skal du bare blande ingredienserne sammen og så sætte den i ovnen. Når den er færdig, kan du tilberede en lækker glasur af smør eller smøreost. 

Flere Nyheder