Timevis af sjov og aktivitet med SUP board

28 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal sommeren være lidt sjovere? Så anskaf et SUP board.

Hvordan bruger jeg et SUP board?

Et SUP board board er oprindeligt tiltænkt den disciplin som kaldes opretstående padling – eller stand up paddling, hvilket SUP er en forkortelse for.

Måske har du set udøvere af stand up paddling hvis du bor tæt på en havn eller en strand. SUP boards er nemlig blevet farligt populære i Danmark inden for de seneste år. Dette skyldes til dels at et SUP board er nemt at lære at bruge.

Langt de fleste kan hurtigt lære at stå op og padle. På den måde kan man se sin by fra søsiden uden at skulle leje en kajak. Og i modsætning til windsurfing er du ikke afhængig af vind forholdene med et SUP board.

Det fine ved et SUP board er dog at det kan bruges på mange måder. Du kan for eksempel sidde ned på dit SUP board hvis bølgerne er lidt for høje eller hvis du er blevet træt af at holde balancen.

Du kan have en eller flere passagerer, afhængig af disses størrelse, med på dit SUP board. Og det er faktisk rigtig sjovt og udfordrende at dyrke yoga på et SUP board.

Hvordan finder jeg det bedste SUP board?

Når du står for at skulle vælge hvilket paddleboard eller SUP board du skal købe til din ferie er det smart at læse en test. På Ferieudstyr.dk kan du finde tests og sammenligninger af SUP board modeller og SUP board sæt fra forskellige leverandører og brands.

Ferieudstyr.dk sammenligner, bedømmer og anmelder SUP boards så du kun behøver at gøre din research eet sted. Du kan læse om det enkelte SUP boards fordele og ulemper, se priser, og lære hvilke SUP boards som er de bedste i test.

Du kan finde aktuelle test af SUP boards på Ferieudstyr.dk

Flere Nyheder