Sådan kan du bruge epoxy maling til at hærde gulvet i din garage

22 June 2022 Kamilla Sonne

editorial

Er du vild med biler, og er du en af dem, der godt kan lide at gå og rode med dem selv? Så er det vigtigt, at du har en garage, der kan tåle netop denne aktivitet.

Det kan du sikre ved at male gulvet med epoxy maling. Når du bruger epoxy, vil malingen nemlig hærde op, sådan at du får en utroligt slidstærk og hårdfør overflade.

Mange oplever, at gulve malet med epoxy maling kan holde så længe som 15-20 år, afhængigt af den daglige brug og mængden af vedligeholdelse.

Dertil er det godt at vide, at skulle du spilde noget på dit gulv, fx i form af olie eller andre kemikalier, så sørger epoxy maling for, at det er nemt at rengøre med vand og mild sæbe.

epoxy maling

Derfor skal du male med epoxy maling

Der er altså flere grunde til, at det i et rum som ens garage er smart at bruge epoxy maling. Generelt gælder det for rum med hårde gulve som fx beton, klinker og fliser. Derudover er det godt til steder, hvor der er meget trafik eller en særlig form for arbejde.

Maler du gulvet i garagen med epoxy, kan du i ro og mag gå at arbejde, og du skal ikke være bange for at spilde noget på gulvet. Det kan nemlig hurtigt og nemt gøres rent igen, så du slipper for at bekymre dig undervejs.

Sådan gør du

Du kan sagtens selv male med epoxy maling. Dog skal man være opmærksom på, at det, inden det hærder, er både giftigt og allergifremkaldende.

Derfor skal man enten bruge det rette sikkerhedsudstyr eller få professionel hjælp til opgaven. Dog er selve processen med at male med epoxy maling ikke særlig kompliceret.

Dermed er det nemt at få en garage, der giver de optimale betingelser for dit arbejde med bilerne.

More articles