Man kunne eventuelt sætte det her ved en altandør

30 June 2022 Anders Lundtang Hansen

Det er måske ikke det mest almindelige, som man kan sætte ved en altandør, da man mere ser den slags ved butikker, men her kan man jo også have valgt at bruge en dør, der ellers er designet til en altans indgang, som hovedindgang.

Her tænker vi på en fysisk klokke, som der lige giver lyd fra sig, når man åbner altandøren og går gennem den, eller man kan sætte en klokke til at ringe, der bliver aktiveret af en sensor.

Af samme grund skal man ikke stå for længe ved den sensor, for så kan den give gentagende lyde fra sig, og det er ikke altid, at den giver lyd fra sig, hvor man står, men så det kan høres i et andet lokale – og det kan blive irriterende.

Men som sagt er det måske ikke det mest almindelige at bruge ved sådan en dør, for det kan jo forvirre folk, når man ikke er i en butik, men man er hjemme hos private mennesker.

Altandörr

Man kan vælge den her ting ved altandøren, men man kan også lade være

Et alternativ kunne være at sætte et vindspil op, men måske har man netop afprøvet det for længe, og det er blevet kedeligt med de gentagne lyde, og den har måske været fløjet væk før i et blæsevejr.

Desuden kunne det være sjovt at tælle, hvor mange der bruger den altandør i løbet af en dør – og så kan det også være en ekstra smart ting til at jage indbrudstyve væk, hvis de forsøger at komme ind den vej, og de kan høre en klokke.

Som sagt kan man da også sætte en ringeklokke op, som man ser det ved butikker, for så kan man eventuelt variere lydene lidt, så man får noget andet end det, som man er vant til.

More articles