Malerfirma kan hjælpe dig med stilen i dit hjem

22 September 2020 Heidi Kirkebække
image

editorial

Trænger din bolig til en makeover? En god omgang maling kan som bekendt gøre underværker. Her er nogle ideer til fornyelse i dit hjem.

Brug nye farver

Farver skaber stemninger, dybde, højde, fokus og er i det hele taget en vigtig spiller på banen, når det kommer til at definere et rum, en stil og et udtryk. 

Det ved vi godt, og alligevel sværger de fleste af os stadig til hvide vægge.

Men hvis vi ønsker en mærkbar forandring, er det oplagt at tænke i farver. Du kan for eksempel lade en enkelt væg få en markant farve.

Det kan være, at væggen bag sofaen skal være gul, mens resten af rummet forbliver mere neutralt og roligt. Eller det kan være, at hele fjernsynskrogen skal have en mørk og hyggelig grå nuance.

Skab liv med tapet

Du kan også overveje at skabe liv i dit hjem med tapeter. Et tapet behøver ikke at fylde hele rum; det kan sagtens give mening at tapetsere en enkelt væg eller to i sin stue eller andre steder.

Gå på jagt efter et tapet, som falder i din smag og passer ind i den stil, du ønsker at skabe i dit hjem.

 

Husk træværket

Det kan være fristende at springe træværket over. Måske tænker du, at det kan du altid ordne en anden gang. Eller at det er ikke så vigtigt, for det meste af gulvpanelet er alligevel skjult bag møbler. 

Men det gør en forskel. Et nymalet rum ser meget mere færdigt og fuldendt ud, når paneler og andet træværk også står skarpt.

Få hjælp og rådgivning af professionelle 

Uanset om det kun er et enkelt rum, der trænger til fornyelse, eller hele boligen skal have en omgang med pensel og rulle, er det altid en god idé at søge råd og vejledning hos et professionelt malerfirma.

More articles