Lad den lokale bedemand i Tårs forestå bisættelsen

05 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er en af dine nære venner eller måske et kært familiemedlem gået bort? Så bør du hurtigst muligt opsøge en bedemand som kan hjælpe dig igennem den svære tid.

Hvorfor skal jeg søge hjælp hos en bedemand?

Når en elsket person afgår ved døden kan det være rigtig svært at skulle forholde sig til alle de praktiske opgaver som dukker op i kølvandet på dødsfaldet. Der skal både ryddes og tømmes dødsbo, fordeles arv og gæld – og selvfølgelig arrangeres en begravelse eller bisættelse inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet.

Uanset hvor godt man mener sig forberedt på et dødsfald vil sorgen og savnet alligevel synes voldsomt. Og så kan det godt være vanskeligt at skulle forholde sig til de mængder af praktiske opgaver som følger med et dødsfald.

image

Bedemanden kan hjælpe dig med alt hvad der handler om begravelse eller bisættelse. Det er bedemanden som sørger for at den afdøde bliver transporteret til et kapel umiddelbart efter dødsfaldet, og her opbevaret på forsvarlig vis forud for kremering eller begravelse. Og bedemanden hjælper gerne med forberedelse og afvikling af selve ceremonien.

Få den bedste hjælp hos din bedemand i Tårs

Hvis din kære afdøde skal bisættes fra et sogn i eller i nærheden af Tårs bør du vælge en bedemand eller en begravelsesforretning som residerer i dette område. På den måde er du garanteret en stedkendt bedemand som på forhånd har god kontakt til de relevante instanser.

Da det er bedemanden som skal varetage dialogen med eksempelvis præsten og kirkekontoret i det pågældende sogn er dette en stor fordel. Og med hjælp fra en lokalt kendt bedemand vil det ikke være nogen sag at fremskaffe lokaler til eventuelt efterfølgende reception eller gravøl.

I Tårs finder du en af Nordjyllands mest velrenommerede begravelsesforretninger nemlig Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri – læs mere på baggesen.dk

More articles