Hvorfor købe afbudsrejser til Sunny Beach?

21 July 2020 Astrid Pedersen
image

Der er mange gode grunde til at lade turen gå til Bulgarien i sommerferien. For det første er der absolut ingen garanti for at det danske sommervejr holder sig på den solrige side. Det er der der imod i Sunny Beach i Bulgarien.

Gråvejr ses kun sjældent på de kanter i sommer halvåret hvor området indtages af fest hundrende unge mennesker fra hele Europa. Sunny Beach er nemlig for det andet et ferie resort som har en særlig magisk tiltræknings kraft på ungdommen. Så hvis du er ung og på jagt efter sjove, spændende og festlige oplevelser i selskab med unge på din egen alder er Sunny Beach det oplagte sted at feriere.

For det tredje hører Bulgarien stadig til et af de billigere rejsemål i Europa. Og så koster det ikke en bondegård at komme ned til de mange fede hoteller og strandbarer som gør Sunny Beach til noget helt særligt.

Hvem kan jeg rejse med til Sunny Beach?

Hvis du ikke er så rejsevant er det en god idé at opsøge et rejse bureau med speciale i ungdomsrejser – og i Sunny Beach. Et sådant finder du i DUF-Rejser som side 2006 har arrangeret rejser for unge til destinationer så som Sunny Beach i Bulgarien, Lloret de Mar i Spanien og Alanya i Tyrkiet.

Hvor kan jeg finde afbudsrejser til Sunny Beach?

Hvis du gerne vil gøre en billig rejse til Sunny Beach i Bulgarien endnu billigere kan du forsøge at få fat på en afbudsrejse. Du kan for eksempel kontakte DUF-Rejser via hjemmesiden duf-rejser.dk hvor du finder telefonnummer og kontakt oplysninger på bureauet. På den måde kan du holde dig opdateret med eventuelle afbudsrejser – i fald du er parat til at springe til hurtigt.

Du kan læse mere om Sunny Beach, og kontakte DUF-Rejser, på hjemmesiden duf-rejser.dk

More articles