Hvad var det nu lige, den tandlæge sagde til dig?

18 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man for eksempel er på vej til ens tandlæge i Horsens, så gruer man for, om der bliver fundet noget, der skal ordnes med tænderne.

Det er ikke så meget det med at finde tiden, men du er bange for, hvad det kommer til at koste, men så er der også et lille barn i dig, der ikke kan lide, at tandlægen er efter dig.

Det er ikke fordi, du har tandlægeskræk, men du bryder dig bare ikke om, når folk er utilfredse med din indsats såsom tandhygiejne, selvom du har betalt tandlægen for at gøre noget ved dine tænder.

Derfor kan du op til aftalen virkelig, virkelig godt huske, hvad tandlægen sagde, du skulle gøre ved dine tænder.
Men fik du nu gjort det ordentligt? Og hvad hvis de finder nogle følgeproblemer grundet din misligholdelse?

Det kan du bare ikke holde ud at tænke på.

tandlæge

Man skal altid huske, hvad tandlægen beder en om

Heldigvis går tandlægebesøget bedre end ventet, for du får at vide, at det kunne gøres bedre, men det kunne også se meget værre ud.

Og så er det som at have været til eksamen, at du føler, du har bestået, og ligesom med at gå til eksamen så glemmer man kort tid efter hele pensum.

Sådan skal det helst ikke gå her, for det har konsekvenser for dine tænder med videre, hvis du glemmer, hvad tandlægen sagde til dig.

Og så vil du have det på samme måde, når næste tandlægebesøg melder sig, at det er som at komme til eksamen, hvor man ikke har læst op.

Det er ikke værd at byde sig selv, så det er bedre, hvis man kan gøre en indsats selv for at huske på, hvad det nu var, at tandlægen bad en om at gøre mellem ens aftaler, så man kan få nogle flotte tænder.

More articles