Hvad er Invisalign?

29 April 2021 Astrid Pedersen

Invisalign er fremtidens tandregulering. Med Invisalign slipper du helt for de fastmonterede tandbøjler, du måske kan huske fra din ungdom, og som populært blev kaldt for togskinner. Invisalign består nemlig af tynde transparente tandbøjler i hård plast og kaldes derfor for den usynlige bøjle.

Kan jeg få tandretning med Invisalign?

Uanset om du blot har kosmetiske gener af skæve tænder i over eller undermund, eller om du døjer med spændinger og smerter som følge af et uregelmæssigt bid, vil du kunne have stor glæde af et tandregulering forløb med Invisalign.

Det kan måske godt være svært at tro at man kan opnå det samme flotte resultat ved hjælp af tynde plast skinner som med fast monterede metal tandbøjler. Men ikke desto mindre har rigtig mange patienter med skævt bid eller et uregelmæssigt tandsæt haft stor succes med en Invisalign behandling.

Derfor vil du med stor sandsynlighed få anbefalet en Invisalign tandretning hos tandlægen uanset din alder. Tandregulering er nemlig ikke kun for unge. Dine tænder flytter sig hele livet igennem hvilket er årsagen til at de er gået hen og blevet skæve. Men det betyder så også at de snildt kan rettes ind på plads igen – og det oven i købet i løbet af så kort tid som et halvt til halvandet år.

Hvem tilbyder tandretning med Invisalign?

Hvis du bor i København eller på Frederiksberg kan du vælge at aflægge tandlægeklinik You Smile I Smile en visit hvis du gerne vil have en professionel mening om hvorvidt du egner dig som kandidat til en Invisalign tandregulering.

Hos You Smile I Smile finder du nemlig kun dygtige tandlæger med mange års erfaring – og tilsvarende stor ekspertise – inden for tandregulering, primært ved hjælp af Invisalign. Du kan altid få en gratis konsultation med forundersøgelse hos You Smile I Smile – læs mere, og book tid online, på https://yousmileismile.dk/invisalign.

Flere Nyheder