Giv din have et løft med en ny flot belægning

26 February 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

De fleste af os tænker på en have som noget, der består af planter og græs, men belægningen i haven er jo mindst lige så vigtig for, at haven kommer til at have den fornemmelse, som du gerne vil have. Hvis du ikke har den rette belægning i haven, er det derfor oplagt for dig, at du overvejer at skifte den ud. 

Det er dog et stort arbejde, og det er derfor oplagt, at du får nogle andre til at hjælpe dig med det. Prøv at søge lokalt og se, hvilke firmaer der findes. Hvis du leder efter nogle til at lægge belægning i Høje taastrup, kan du for eksempel se nærmere på je-haveservice.dk. Det er et firma, der har stor erfaring på området, og de kan derfor hjælpe dig med at få den helt rette belægning. Det er både i indkørslen, terrassen og stierne rundt i haven. 

belægning

Pas på med ikke at få for meget belægning

Hvis du er træt af at slå græs, kan det være, at du drømmer om at hele haven skal belægges med fliser, så du slipper for det. Det er dog ikke nødvendigvis den bedste ide. Først og fremmest kan din kommune have regler, der betyder, at du faktisk ikke må lægge belægning på hele din grund. Derudover er fliser ikke kun nemmere end græs. Du skal også rydde ukrudt mellem fliserne, lige som du også fra tid til anden skal sørge for at fjerne alger fra dem. Der kommer altså også til at være arbejde med det. 

Hvis du synes, at der er for meget arbejde ved din have, som den er nu, kan du også prøve at tale med je-haveservice.dk om det. De hjælper nemlig også folk, der gerne vil ændre deres have. Ved at tale med dem kan du dermed få en have, der passer bedre til dit ambitionsniveau. 

More articles