Firmajulegaver i høj kvalitet – find dem online

20 January 2021 Astrid Pedersen

I disse år er det vigtigere end nogen sinde før, at dine medarbejdere i virksomheden føler sig værdsat. Det kan være endog rigtig svært for især de hjemmearbejdende medarbejdere at have føling med virksomheden, med andre medarbejdere og med dig som chef.

Derfor er det essentielt for den daglige trivsel at der med jævne mellemrum bliver tilkendegivet en form for anerkendelse af de dygtige og kompetente hoveder således at hver enkelt medarbejder føler sig både set og skattet. Dette kan for eksempel gøres ved hjælp af uventede erkendtligheder i form af gaver.

Især op til jul giver det særlig mening at lade medarbejderne vide hvor meget du sætter pris på deres tilstedeværelse og bidrag. Og dette kan du med stor fordel gøre ved hjælp af lækre firmajulegaver.

Hvordan køber jeg firmajulegaver til min hjemmearbejdende stab?

Måske er I i virksomheden vant til et fast jule ritual hvor I mødes i forbindelse med den sidste dag inden juleferien for at udveksle hilsener og for at overrække – og få overrakt – de årlige julegaver. Men når alle medarbejdere sidder hjemme hos sig selv er det klart at den årlige jule afslutning må udeblive, og erstattes med et virtuelt møde. Og så kan det godt blive svært at uddele firmajulegaver.

Til alt held er hjælpen nær. Du kan nemlig sagtens købe en virtuel firmajulegave som er tilpasset den enkelte medarbejder. Dette gøres ved hjælp af et særligt gavekort til en online julegave butik du selv sammensætter.

Hos Julefabrikken ApS kan du udvælge lækre og inspirerende julegaver i høj kvalitet fra danske og internationale producenter, og selv opbygge en virtuel shop bestående af firmajulegaver inden for en bestemt prisklasse eller gave kategori. Så kan dine medarbejdere frit vælge den firmajulegave som de ønsker sig hver især.

Du kan læse mere om firmajulegaver fra Julefabrikken ApS på julefabrikken.dk

Flere Nyheder