Find en ny lejebolig

19 juli 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Noget af det der kan få folk til at se virkelig trætte ud, allerede inden de overhoved er begyndt, er tanken om at skulle finde en ny bolig. Især hvis de gerne vil blive i en af storbyerne. Et lejemål i Aalborg er langt svære at finde, end hvis du løfter blikket og kigger i provinsen. Udover at det er mærkbart nemmere at finde en bolig i provinsen, er der også mange andre gode fordele.

Du får ofte også mere bolig for pengene og kommunens service til deres borgere er ofte markant bedre, da de er opmærksomme på at de skal nyde mere for at tiltrække nye borgere.

De mange fordele ved at bo i provinsen 

Da de fleste kommuner i provinserne er klare over at de skal yde noget ekstra for at tiltrække nye borgere er deres service ofte langt bedre end den man ser i storbyerne. Mange er bange for at de ikke kan finde et job i nærområdet og derfor bliver nød til at bruge timer på at pendle frem og tilbage.

Derfor har mange kommuner lavet aftaler med lokale virksomheder, hvor de introducere de nye borgere. Det har den ekstra bonus at det får virksomheder, der ellers har frygtet at de ikke kan finde kvalificeret arbejdskraft til at flytte til større og billigere lokaler i provinsen.  

Har man børn vil man også opleve at der er sat langt flere midler af til pasning og skolerne er nyere og flottere og har ikke store atlas hængende fra før den kolde krig. Der er et stort udbud af aktiviteter. Både for børn og voksne og ofte er foreningslivet i området både stort og rigt. 

Et andet område hvor kommunen arbejder aktivt er det lokale handelsliv. Der ydes støtte, så borgerne ikke er tvunget til at shoppe i store anonyme shoppingcentre.

Flere Nyheder