Få mere fleksibilitet med en overdækket terrasse

09 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er skønt at have en terrasse som kan bruges til hygge, solbadning og indtagelse af dagens måltiden hele sommeren igennem.

Hvorfor skal jeg vælge en overdækket terrasse?

Hvis du således går og overvejer at få opført en lækker træterrasse, så at du kan nyde næste sommer fra et solbeskinnet trædæk, kan du samtidig med fordel planlægge at overdække hele terrassen eller dele heraf. Du vil blive glad for en hel eller delvis overdækning af din terrasse.

For det første er det altid rart at kunne søge ind i skyggen når solen bager og heden bliver lige voldsom nok. For det andet har den danske sommer det med at være temmelig lunefuld – og det er altid rart at kunne bruge terrassen hele tiden, også på de regnfulde dage. For det tredje vil du med en overdækning kunne bruge din terrasse i længere tid, også når det går hen og bliver køligere om aftenen.

Med en terrasse varmer vil du kunne sidde udendørs indtil langt hen på efteråret. Og for det fjerde kan din overdækkede træterrasse tjene som læskur for dine potteplanter fra haven som ikke så godt tåler efterårets og vinterens regn, rusk og lave temperaturer.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en overdækket terrasse?

Du kan altid rådføre dig med en dygtig tømrer eller snedker som har ekspertise inden for design og konstruktion af træterrasse. Hos Kun Terrasser ApS finder du den faglærte tømrer Andreas la Cour som gennem de sidste årtier har specialiseret sig inden for netop træterrasse.

Andreas la Cour har en særlig passion for netop træterrasse og hjælper dig gerne med at designe og opføre en træterrasse som passer perfekt til din bolig – og som du og familien kan have glæde af i mange år. Du kan læse mere om Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS, og se eksempler på udført arbejde, på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse

More articles