En buffet er den oplagte mad til din næste fest

06 februar 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Er du ved at planlægge en fest, er du sikkert også ved at finde ud af, hvad I skal have at spise til festen. I det tilfælde er det en god ide at overveje en buffet ud af huset. Den er nemlig den perfekte mad til stort set alle former for fester. Derfor bør du bestemt overveje den mulighed. 

Først og fremmest er det smart, fordi der er mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at bestille en buffet. Det kan for eksempel være gennem Kokken og Jomfruen. Det er et stor cateringfirma, der kan levere buffeter til nærmest hele landet. Se mere om dem her

En anden vigtig fordel er, at det med en buffet stort set altid er muligt for alle at finde noget, som de gerne vil spise. Det er lige meget, om de er vegetarer, ikke spiser gluten, ikke kan lide broccoli eller noget helt fjerde. På en buffet vil der være nok retter til, at der er noget for alle. 

mad ud af huset

Sammensæt selv retterne på din buffet

Hvis du er typen, der godt kan lide at have styr på alting, synes du måske, at det er svært at skulle forholde sig til en buffet, hvor der er nogle andre, der har bestemt retterne. Hvis du ved, hvordan du gerne vil have det, skal du selvfølgelig have lov til selv at bestemme, hvad der skal være på din buffet.

Det kan du sagtens, når du bestiller fra Kokken og Jomfruen. De har nemlig flere buffeter, hvor du selv kan sammensætte de forskellige retter. Der vælger du altså 100 %, hvilket kød, salat, kartofler og sovs, som I skal have. Derudover vil der også være flere forskellige desserter, som du kan vælge imellem. Du kan altså få det helt, som du gerne vil have det, selvom du bestiller mad ud af huset. 

Flere Nyheder