VVS hjælp på Amager – find den online

20 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når man ejer sit hus er det smart at kende en dygtig autoriseret VVS installatør. Der er nemlig rigtig mange situationer hvor en sådan er påkrævet.

Du må faktisk ikke selv kaste dig ud i arbejdet med de faste installationer i din bolig, skulle disse trænger til en udskiftning eller hvis en reparation er påkrævet. Dette gælder såvel VVS installationerne som de elektriske installationer og det kloak system som er tilknyttet din matrikel.

Du kan ikke bare ringe til viceværten, som du vil kunne hvis du bor i et lejligheds kompleks. Det er dit eget ansvar at have kontakt til de rette fagfolk.

Derfor bør du have en liste med kontaktoplysninger på en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret kloakmester og en autoriseret VVS installatør inden for rækkevidde så du hurtigt kan tage affære i tilfælde af akut opståede nødsituationer.

Hvornår har jeg behov for VVS hjælp?

Det kan for eksempel være et sprunget vandrør, en radiator som ikke vil varme, eller vandhaner som pludselig løber tør. I så tilfælde er den højst sandsynligt gal med de faste VVS installationer i boligen.

Du bør tilkalde en VVS tekniker som kan hjælpe dig med at identificere problemet og udbedre eventuelle skader. Og da disse problemer nemt kan opstå uden for almindelig kontor tid bør du vælge et lokalt VVS firma som tilbyder døgn service.

Du skal også benytte en autoriseret VVS installatør hvis du skal have bygget dit badeværelse om og derfor skal have rykket rundt på rørene. Og skal der opsættes en luft til vand varmepumpe er det også en VVS’er du skal have fat på.

Få kompetent hjælp til VVS på Amager

Bor du i Tårnby, Kastrup, Dragør eller Sundby hedder dit lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS. Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS på caavvs.dk

More articles