Videoovervågning – når boligen skal beskyttes optimalt

07 juli 2022 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en måde, hvorpå du kan beskytte dit og din families fælles hjem mod indbrud? Så er der mange steder du kan tage fat.

Du kan for eksempel vælge at skifte samtlige låse i huset. Udskiftning af låse er et rigtig godt sted at starte hvis du vil sikre hjemmet. Du skal sørge for at forsyne samtlige indgangspartier med moderne låse – ikke blot din hoveddør. Køkkendøren, altandøren og større vinduer skal også udrustes med låse med indvendig vrider.

Dernæst kan du installere et godkendt alarm system. En alarm varskor naboerne og vægterfirmaet samtidig med at det stresser tyven. Og hvis du virkelig vil sætte trumf på din indbruds sikring, sørger du for at montere overvågningskameraer både i og uden for huset.

Hvad kan jeg opnå med videoovervågning?

Når du sætter overvågningskameraer op inden døre og uden for dit hus, får du ikke blot knivskarpe billeder som kan fortælle dig om ubudne gæster er på vej ind i boligen. Du opnår også en vis afskrækkende effekt – især med de udendørs opsatte overvågningskameraer.

videoovervågning

Sætter du overvågningskameraer op således at disse er synlige for forbipasserende, og sørger du samtidig for at skilte med disse på behørig vis, kan du skræmme de fleste tyveknægte fra at gennemføre deres lyssky gerning. På den måde kan du undgå langt de fleste indbrud i din bolig.

Samtidig vil du med indendørs videoovervågning kunne tilvejebringe den optimale dokumentation for udåden. Optagelser fra et overvågningskamera kan komme politiet til gode i forbindelse med opklarings arbejdet, lige som dit forsikringsselskab vil kunne bruge optagelserne der viser præcis hvad der er blevet stjålet eller ødelagt i forbindelse med indbruddet.

Find det bedste udstyr til videoovervågning online

Hos DKKamera kan du finde alt nødvendigt udstyr og tilbehør til videoovervågning af din bolig. Klik ind på dkkamera.dk og se hele udvalget i webshoppen.

Flere Nyheder