Vælg et webhotel som matcher din hjemmeside

19 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal din hjemmeside have et nyt sted at bo, eller leder du efter en tryg og sikker placering til din nye webshop? Så bør du overveje at benytte et af de mange webhoteller i Danmark.

Hvad er fordelen ved at benytte et webhotel?

Der er faktisk mange fordele ved at købe plads på et webhotel frem for selv at hoste sit website eller sin webshop. Først og fremmest undgår du besværet med selv at skulle indkøbe server hardware og software og skulle have dette stående.

Du slipper for at skulle bøvle med installation og vedligeholdelse af software, her under drift software samt firewall og antivirus programmer. Og du skal ikke bekymre dig om hvorvidt du mister data i forbindelse med et eventuelt nedbrud på serveren, for eksempel forårsaget af en strømafbrydelse.

webhotel

Et webhotel er sikker hosting af din hjemmeside

Seriøse udbydere af danske webhoteller sørger nemlig for at der er såvel backup som fail over løsninger som står klar til at sætte ind hvis serveren af den ene eller den anden grund skulle gå offline. Det betyder at du ikke mister vigtige data, og at nedetiden for dit website er minimalt.

Hvis du selv skulle ud og investere i software og hardware for at sikre disse forhold ville det hurtigt komme til at stå dig i hvad der svarer til spidsen af en jetjager. Det er faktisk yderst sjældent at det kan betale sig selv at forestå hosting af website eller webshop. Især fordi langt de fleste webhoteller i Danmark faktisk er temmelig billige.

Hvodan vælger jeg det rette webhotel?

Du skal dog stadig se dig rigtig godt for i forbindelse med valg af hosting udbyder, og være på vagt over for halve løsninger. Hvis du er i tvivl om hvilket webhotel du skal vælge kan du få hjælp hos https://webhotel-guiden.dk/.

More articles