Trampolin til have – når dine børn skal lege udendørs

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal ungerne lege mere udenfor i sommeren 2021? Så er det nu du skal overveje at anskaffe en have trampolin.

Hvad er fordelen ved at anskaffe en trampolin til have?

En have trampolin har mange fordele – ikke mindst for dig som ønsker at give dine børn mulighed og incitament for daglig udendørs leg og motion.

Først og fremmest er en lækker have trampolin dit stærkeste våben i kampen om børnenes opmærksomhed. Det kan være endog rigtig svært at løsrive børnene fra deres skærme, selv når solen skinner fra en skyfri himmel. Dette skyldes at den passive underholdning fra tablets og spil konsoller er særligt designet til at fange og fastholde børns og unges opmærksomhed – og når først dette er sket vil du skulle trække de tunge skyts frem for at få dem op af sofaen.

Til dette formål er en have trampolin nærmest helt perfekt. Når først dine børn får øjnene op for glæden ved at hoppe og lege på trampolinen vil de med næsten 100% sikkerhed lade spil være spil og tablet være tablet, og i stedet bruge de lange lune sommerdage på hop og spring.

Med en trampolin er der lagt i kakkelovnen til mange timers underholdning og kropslig udfoldelse. Det er nærmest umuligt at blive færdig med en trampolin – der er uendelige muligheder for indlæring og perfektionering af diverse øvelser, spring og serier. Alene det at lære koordinationen i forbindelse med afsæt og landing kan tage mange dage. Og der er ingen spilkonsol eller tablet som kan erstatte den triumferende følelse af at mestre en særlig teknik.

Hvilken slags trampolin skal jeg vælge?

En fritstående have trampolin bør altid være forsynet med sikkerhedsnet og samtidig kunne monteres på forsvarlig vis. Du kan læse mere, og få tips og tricks til valg og opstilling af have trampolin, på husblog.dk

More articles