Trænger dit hus til en kærlig hånd?

29 October 2021 Steffen Petersen

Trænger dit hus til en kærlig hånd, så frygt ej. Du er langt fra den eneste, som måske har ladet de små problemer hænge lidt for længe, som dog ikke er så små længere og som altså nu trænger til en kærlig hånd. Det kan være, at de gamle vinduer trænger til at blive udskiftet pga. fugtproblemer eller det kan være at taget allerede har oversteget sin levetid og derfor snart bør skiftes. Uanset hvad, så er vi her for at hjælpe dig med inspiration til renoveringsprocessen. 

 

 

1. Udskiftning af døre og vinduer 

Hvis dine døre og vinduer trænger til at blive skiftet, så er det sjældent en helt billig post og vi forstår godt, hvorfor du har skubbet den lidt til side. Nu er det så blevet tid alligevel og du skal derfor gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke slags vinduer du vil have til huset i stedet.

Det kan være, at du ønsker de samme som sidst eller måske ønsker du dannebrogsvinduer? Mulighederne er mange og du kan finde inspiration her https://klarvinduer.dk/vinduer/dannebrogsvinduer. Hvis du renoverer på budget, er et råd at beholde de gamle døre. De kan ofte fikses gennem en afslibning og en omgang maling. 

 

2. Udskiftet af tag

Det er desværre heller ikke en billig post, når taget skal skiftes. Her skal der også tages nogle beslutninger både ift. farve på taget og materialer. Du kan nemlig enten vælge at få lagt tagsten, der er et smukt valg, men også det dyreste valg eller du kan vælge at få lagt tagplader. Tagplader er en billigere løsning, som også er utrolig smuk, så det er en god løsning til dig, der ikke vil bruge for mange penge på et nyt tag. 

 

3. Udskiftning af gulv

Hvis det gamle gulv også trænger til en kærlig hånd, så har du nogle forskellige muligheder. Er der tale om et gammelt trægulv, så kan det være, at du kan nøjes med en afslibning og lakering og så er det så godt som nyt. Er du knap så heldig og er du nødt til at udskifte det gamle gulv, så er klikgulv en god løsning. Du kan få klikgulv i mange forskellige prisklasser og kvaliteter og der er helt sikkert noget, som du vil kunne lide. 

More articles