Spørg gerne; Hvor meget koster det at sende en pakke?

04 September 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvor meget koster det at sende en pakke?

Det kan lyde som et spørgsmål, der er lige til at slå op, men det viser sig ofte, at selvom man har med to nærmest identiske forsendelser at gøre, så kan de komme til at koste vidt forskellige ting, selvom de skal sendes samme sted hen.

Og hvordan kan det så lade sig gøre?

Jo, for det første kan de variere lidt i vægt, og hvis man sender dem separat, kan de koste én ting, men hvis man sender dem samlede, kan der måske være noget mængderabat at hente.

Dette kommer blandt andet an på, hvem man vælger, der skal sende ens pakke for en, og hvad de kan give en af tilbud.

Igen omhandler det også, om man er en privatperson, der gerne vil have sendt en pakke, eller om man er et firma, der gerne vil have et løbende samarbejde med et leveringsfirma om forsendelse.

Andre faktorer på prisen ved forsendelse

Der er dog også andre ting, der kan komme an på, hvad det vil komme til at koste at sende din pakke udover vægten på den.

Det handler også om, hvor hurtigt du vil have den frem, og generelt kommer det til at koste dig mere, jo hurtigere du vil have pakken frem.

Dog kan du også risikere, at der kommer flere afgifter på pakken alt efter, hvor langt ud i verden den skal sendes, og her gælder det oftest, at desto længere væk pakken skal sendes, jo flere afgifter kommer der på.

Så kan man også risikere noget ekstra skat eller bare skat i al almindelighed, der kan blive påstemplet pakken.

Slutteligt kan man også være så uheldig, at ens pakke med indholdet ikke må sendes ind eller gennem et givent land, så forsendelsen bliver tilbageholdt, og man kan risikere en bøde for at have sendt pakken til landet!

More articles