Skån klimaet og spar penge med en varmepumpe

07 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at skulle betale, hvad der svarer til spidsen af en jetjager for at varme familiens bolig op? Så bør du overveje om ikke der findes et alternativ til husets gamle fyr – for eksempel en varmepumpe.

Skru ned for din varmeregning – ikke for varmen – med en varmepumpe

Måske har du hørt om de smarte, moderne varmepumper, som er utroligt populære i disse dage. Varmepumpens popularitet er bestemt ikke ubegrundet. En luft til vand varmepumpe er den dag i dag det billigste og mest klima venlige alternativt til de gamle, udtjente fyr, som opvarmer mange huse landet over.

Hvis du er ked af at bruge store summer på opvarmning af familiens bolig, bør du alvorligt overveje at skrotte fyret til fordel for en af disse varmepumper. Så vil I nemlig kunne spare op imod halvfjerds procent af husstandens årlige udgifter i forbindelse med opvarmning af stuer og værelser samt varmt vand til bad og vask.

Varmepumpe

Samtidig vil I kunne nedbringe familiens CO2 aftryk. En varmepumpe er nemlig i kraft af sin effektive udnyttelse af den tilførte energi væsentligt mere klima venlig end et fyr. Og derfor kan i med rette pudse klima glorien når I vælger at sige farvel til fyret og goddag til en energi effektiv luft/vand varmepumpe.

Hvordan vælger jeg en varmepumpe som matcher mit hus?

Som lægperson kan markedet for varmepumper være temmelig vanskeligt at gennemskue. Der findes rigtig mange luft til vand varmepumpe mærker og modeller, med varierende ydeevne og kapacitet. Derfor er det altid en god idé at konsultere fagkundskaben i forbindelse med køb af varmepumpe.

Hos Amalo, som er et københavnsk baseret VVS firma med speciale inden for luft/vand varmepumper, kan du få den mest kompetente rådgivning og vejledning når det handler om valg af varmepumpe. Klik ind og læs mere på Amalo.dk.

More articles