Server lækre bananpandekager som en nem og sund dessert for dine gæster

23 November 2018 Emilie Ann Jacobsen
image

Når du får gæster, kan det være lidt svært for dig at finde på, hvad du skal servere for dem til dessert. Ikke mindst hvis du gerne vil servere noget nemt, der ikke kræver en masse forskellige ingredienser, og som ikke tager lang tid for dig at lave. Det kan ikke mindst være rart, hvis du får gæster i hverdagen, hvor du ikke har så meget tid til at forberede dig. 

En af de desserter, der vil være virkelig nem for dig at lave, er bananpandekager. De vigtigste ingredienser er mælk, hvedemel, æg og bananer, hvilket er noget, som langt de fleste har i deres køkken. Derfor vil det ofte slet ikke være nødvendigt for dig, at du går ud at handler, inden du skal have gæster.

Udover at pandekagerne er nemme, er det også en form for pandekager, som stort set alle kan lide. Selv hvis du får besøg af nogle kræsne børn, vil det derfor helt sikkert være en dessert, der også falder i deres smag. 

Mangler du en god opskrift på bananpandekager, kan du nemt finde den via nettet. Det kan for eksempel være på dk-kogebogen.dk. Der finder du virkelig mange gode opskrifter, hvilket er med til at gøre det nemt for dig at finde den helt rette. 

Når du serverer pandekagerne, kan du komme stort set lige, hvad du har lyst, ovenpå dem. Det er med til at gøre det til en meget fleksibel dessert. Det er for eksempel både lækkert, hvis du serverer dem med syltetøj og sukker, med is og chokolade og med flødeskum og frugtstykker. 

På samme måde har du også mulighed for at variere selve pandekagerne udi det uendelige. Du kan for eksempel tilsætte nødder, chokolade eller kokos til dejen for at give den en anden smag udover smagen af bananer. Dermed kan du meget nemt gøre opskriften til din egen. 

More articles