Sådan finder du hjælp til specialtransport

12 February 2022 Steffen Petersen

advertorial

Der findes nogle leveringer, der kræver en særlig transportmiddel. Det er ikke alle transportfirmaer, som du kan kontakte til denne type opgave. Det kræver nogle, der har stor erfaring med transport af enten farligt gods, større maskiner eller udstyr, der kræver en bestemt køretøj. Hvis du skal have hjælp til en af de ovenstående ting, så skal du finde specialtransport. Det har vi skrevet om, hvordan du finder i dette indlæg.

 

specialtransport

 

Kontakt din kommune

Det første sted at søge er hos din kommune. De kan have kontakt til bestemte firmaer, der kan hjælpe dig med at få den transport, du har brug for. Det er meget afhængigt af, hvad du skal have transporteret og leveret, siden din kommune skal være ind over. Hvis det er noget, der kan have skade for andre, så er det bedst, at du går gennem din kommune.

 

Special virksomheder

En anden mulighed er at kontakte private virksomheder, der tilbyder særlige transporttjenester. Mange af disse virksomheder har websteder, hvor du kan få mere at vide om deres tjenester, og hvordan du kommer i kontakt med dem. De vil skrive om hvilken type transportløsning de kan gøre for dig, og om det er muligt i din situation. De kræver nemlig nogle erfarne chauffører, der kan køre rundt med noget særligt specielt gods.

 

Spørg i din omgangskreds

Det kan også være, at du kender nogen, der har arbejdet med virksomheder, som kan køre specialtransport. Du kan bede dem om at tage kontakt til firmaet og se, om de kan levere den transport, du har brug for. Det kan være lidt dyrere at bruge lokale firmaer end nogle større transportfirmaer. Men forskellen kan måske ikke være så stor, at det er til et problem for dig. Men det er en god måde at finde frem til virksomheder, der kan tilbyde specialtransport.

More articles