Sådan finder du den perfekte bh

04 maj 2022 Marie Pedersen

editorial

For at opnå den bedst mulige komfort, er det vigtigt at du ved, hvordan du finder en bh der passer til dig. Her får du et par tips til at finde den bedste bh, samt et par tips til vask af undertøj.

Bliv målt og find den rette størrelse

Du kan med fordel gå ind i en undertøjsforretning og blive målt af en af medarbejderne. Så snart du ved præcis hvilken størrelse du skal have, bliver det også lettere at købe bh’er fremover. Husk at bh’en hverken må se “tom” ud, eller stramme om dine bryster eller omme på ryggen. Når du lukker din nye bh, bør den kun kunne lukkes i det yderste spænde. Det skyldes, at bh’en med tiden bliver strukket ud, og derfor vil kunne lukkes i de inderste spænder efter at den er blevet brugt i en længere periode.

Find den type bh, der passer til dig

Der findes et stort udvalg af bh’er, og det kan være overvældende at skulle finde den rigtige. Kan du godt lide at have god støtte til dine bryster, bør du gå efter en bh med en skål, samt evt. en smule padding for ekstra støtte og komfort.

Har du f.eks. små bryster, eller føler du ikke at du har behov for meget støtte, kan en bralette uden skål og wire være en god mulighed for dig. Du finder bl.a. et stort udvalg af forskellige bh’er på love-lingeri.dk. 

love lingeri

Skånsom vask af undertøj

Hvis du har en bh med både wire og padding, anbefales det at du vasker den i hånden. Det er mest skånsomt, og den holder derfor længere. Har dit undertøj blonder, eller er det lavet af finere materialer som silke eller satin, bør du altid benytte en vaskepose. På den måde undgår du, at f.eks. lynlåse eller knapper fra andet tøj sætter sig fast i dit undertøj imens det bliver vasket.

Flere Nyheder