Lad en dygtig fagperson male gammelt badekar

20 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle badekar grimt og uappetitligt på grund af revner, misfarvninger og krakelering i emaljen? Så overvejer du måske at skrotte det til fordel for et nyt ét af slagsen. Men her bør du overveje om det ikke bedre kan betale sig at lade det gamle badekar renovere.

Kan man renovere et badekar?

Faktisk kan det godt lade sig gøre at renovere et badekar som er beskadiget eller slidt i emaljen. Dette sker ved en proces som kaldes reemaljering, og som grundlæggende består i maling af badekarrets inderside.

En reemaljering kan minde om en autolakering, idet fremgangsmåden er nogenlunde identisk. Ved reemaljering af badekar slibes badekarret helt glat på indersiden, og emaljen påføres dernæst ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal som oftest mellem tre og fire lag til førend resultatet er som ønsket – en smuk, skinnende og ensartet overflade på karrets inderside.

Når emaljen har hærdet i et døgn er den stærk nok til at dit badekar kan tages i anvendelse. Og så har du et lækkert badekar som du og din familie kan bruge i mange år.

En badekarsmaler kan male gammelt badekar

Hvis du er interesseret i at få dit gamle slidte badekar renoveret bør du altid kontakte en professionel badekarsmaler. Lige som du aldrig selv ville foretage en autolakering, er emaljering af badekar et arbejde for fagfolk. P

å blot fire timer kan en erfaren badekar få dit badekar til at stå som nyt. Og det er en langt billigere løsning end at skifte badekarret ud.

Hvis du er bosat i det københavnske hedder din nærmeste lokale badekarsmaler Emaljespecialisten. Hos Emaljespecialisten kan du få den rette professionelle hjælp til maling af dit gamle badekar. Og det til aldeles rimelige priser.

Du kan læse mere om maling af badekar, og få et skarpt tilbud herpå, via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder