Kan jeg have et domæne uden at have en hjemmeside?

22 September 2021 Emilie Ann Jacobsen
image

Måske overvejer du at starte en hjemmeside, men du er ikke klar til det endnu. I det tilfælde har du måske overvejet, om du kan eje det domæne din hjemmeside skal ligge på, uden at oprette selve hjemmeside. Det korte svar på det er, ja, det kan du godt, og så behøver du faktisk ikke at læse videre. Dit domæne bliver nemlig først koblet til din hjemmeside, når den bliver skabt. Indtil da vil domænet bare ikke føre nogen steder hen. Du har sikkert prøvet at komme til sådan en side fra tid til anden. 

Det kan være smart for dig, at du allerede tidligt i processen med at skabe en hjemmeside, sørger for at sikre dig dit domæne. Dermed kan du være sikker på at have det, når du skal bruge det. Det er jo irriterende, hvis du har fundet et rigtig godt navn til din hjemmeside, men der så er nogle andre, der har taget det. 

Det kan også være, at du gerne vil sikre, at dine børn kan oprette et domæne med deres navne, når de bliver voksne. I det tilfælde kan du også købe dem, når de er børn. 

Bliv klogere på domæner på stor hjemmeside

Hvis du gerne vil vide meget mere om domæner, er det en god ide for dig, at du går ind på ledigedomæner.dk. Det er en stor hjemmeside, hvor du kan blive klogere på alt, hvad der er værd at vide i forhold til domæner. Det er for eksempel, hvor meget et domæne koster, hvordan du kan købe et, hvordan du kobler et domæne til et webhotel, og en række andre detaljer.

Det klæder dig altså rigtig godt på til at vælge et domæne, at du læser på den side. Der kan du også finde en række links til danske webhoteller, som du kan købe både danske og internationale domæner igennem. Læs mere på http://xn--ledigedomner-fdb.dk/ 

More articles