Hvorfor er køb af varmepumpe et godt valg?

08 March 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis der er en ting, som ses i flere og flere husstande, og virksomheder, i dag, så er det varmepumper. Det er der heller ikke noget at sige til, da det er forbundet med utrolig mange fordele. De fordele kommer vi selvfølgelig til at gøre mere tydelige for dig i denne artikel. Vi kommer dog til at kigge nærmere på luft til vand varmepumper. 

Fordelene ved at købe en varmepumpe 

Du får en grønnere bolig

Først og fremmest kan du se frem til, at du får en grønnere bolig, når du går med en varmepumpe. Varmepumpen kører nemlig primært på den luft der er ude. Og i og med, at der her er tale om en vedvarende energikilde, der ikke forurener, så kan du se frem til at få varmt vand i hanerne, uden at det er forbundet med et stort CO2-forbrug.

Din varmepumpe kører naturligvis også på en smule strøm, men langt størstedelen af energien til varmepumpen kommer fra luften, der er udenfor. 

Varmepumpe

Du får en mindre varmeregning 

En anden fordel ved at vælge en varmepumpe er, at du kan se frem til en mindre varmeregning. Rent faktisk er det ofte sådan, at du tjener varmepumpeinvesteringen ind igen i form af besparelserne, du får. Din pengepung vil derfor også takke dig for at have valg denne løsning – både på kort sigt og lang sigt. 

Få professionel hjælp til at sætte den op 

En tredje god grund til at få en varmepumpe er, at du kan få professionel hjælp til at montere og installere den. Du kan derfor også læne dig tilbage og se frem til, at du inden længe kan tage varmepumpen i brug. 

Firmaet du køber varmepumpen af, kan du ofte også hyre til at installere den for dig – meget mere belejligt bliver det næsten ikke, vel?

More articles