Hæng udhængsskilte med lys godt nok op

04 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Hæng udhængsskilte med lys godt nok op

Hvad ville du gøre, hvis du havde dit eget tag, som var ved at forfalde, og hvor tagpladerne tydeligvis kunne være tæt på at falde ned, og det ville bestemt ske i det næste blæsevejr?

Så ville du vel fikse det hurtigst muligt, antager vi.

Ligeledes hvis du opdagede en skorsten, hvor stenene var ved at falde ud, så ville du med stor sandsynlighed nok banke på og fortælle ejerne af huset det.

Det er både for deres eget bedste, og så er det til fare for dem, der går nede på gaden, hvis huset ligger ud til gaden, eller hvis man kommer på besøg og befinder sig lige ved kanten af taget.

Men hvordan kan man se på udhængsskilte med lys, om de er ved at falde ned?

Det er vel egentlig først, når man kan se, at de hænger og dingler i en enkelt krog eller mindre, hvor der er knækket nogle eller en af dem, der skal holde dem oppe.

Sådan et syn er jo også ofte noget, man bruger i film, når man skal vise, at her er en gammel, faldefærdig butik, hvor skiltene hænger og dingler og blinker med deres lys.

Det kan derfor være svært at se for andre, hvis skiltene hænger lige ved, lad os bare sige, en butik, og der er lys i skiltet.

Hvis lyset går ud, skal pærerne skiftes, men hvordan kan man ellers havde tjek på, at disse skilte hænger godt nok fast?

Det er jo ejerens ansvar hele tiden at sørge for, at de her skilte med lys er hængt godt op, og det skal ikke kun ske, når man selv hænger det op eller får andre til det, men man skal også selv løbende tjekke, om de hænger solidt nok fast.

Tjek derfor altid efter en gang ekstra, også selvom det kan være bøvlet at nå op til.

Hvis du leder efter gode udhængsskilte med lys, så kan du finde dem lige her: https://nordiksign.dk/udhaengsskilte-med-lys/

Flere Nyheder