Gør noget ekstra ud af en forlovelsesring!

03 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke en følelse, der kan sammenlignes med den enbårne kærlighed!

Det er en kombination af velvære, glæde, spænding, lykke og tilfredshed, og det gælder både, om man så er nyforelsket, i starten af et forhold, og hvis man har været gift længe, hvis man vel at mærke forstår at passe på forholdets finurligheder.

Og det kan man jo allerede begynde at gøre fra starten af i et forhold, for det lader lidt til, at tidstendensen er, at man skifter partner, som vi andre skifter underbukser, fordi en partner er et supplement til ens tilværelse og ikke en person, vi agter at dele livet med.

Det kommer sig nok af, at man ikke er afhængige af andre uanset kønnet, så man vil ikke gå på kompromis med det, man skal bruge resten af livet sammen med – og det lyder jo også som lang tid – så hvis man føler, man ikke har den rette eller bliver påvirket negativt af den her person, så skifter man vedkommende ud.

Men hvorfor ikke gøre en indsats for at vise, at man mener det her forhold og så prøve at udvikle sig sammen, end at man blot bor under samme tag og bruger tiden sammen, indtil man vokser fra hinanden?

Dette kan man gøre allerede fra starten, når man siger, at man vil være sammen med vedkommende i form af et giftermål, hvor man finder den rette forlovelsesring.

Skaf den rigtige, den bedste, der viser jeres kærlighed til hinanden; som viser nogle specielle ting ved jer, som gør, at man kan se, at I har brugt tid på at vælge de her ringe!

Det vil gøre, at folk spørger ind til de ringe, og så kan I mindes jeres forhold sammen og minde hinanden om, hvorfor I er glade for hinanden.

Kig eventuelt her efter forlovelsesringe: https://caratdiamanter.dk/forlovelse-vielse/forlovelsesringe 

Flere Nyheder