Gør det til noget særligt, når du får cheesecake

De fleste af os kan nok hurtigt blive enige om, at sådan en skøn omgang cheesecake er noget, som man kunne spise den hele af samtidig, så man ikke behøver skære den ud i portioner, men man bare kan spise den hel med en gaffel.

Dette gælder både, om man køber den, eller man laver den selv.

Man kan blive så glad for den, at man laver den tit, og man behøver endda ikke have gæster fordi for at lave den – den er bare til en selv og de andre, man bor sammen med.

Dette gælder selvfølgelig kun, hvis de er hurtige nok til at få et stykke, og man er tit god til at gemme eventuelle rester i køleskabet.

Hvis der overhovedet ender med at være nogle rester.

Men selvom du forsøger at lave en sund version af en cheesecake eller spise mindre af den, så er det ikke sundt i den lange bane, og det må vi gøre noget ved.

Sådan får man også forelskelsen tilbage i en cheesecake

For hvis man nu er så vant til at spise cheesecake, så tænker man måske dårligt over smagen til sidst, fordi man er så vant til at spise den, at man ikke værdsætter den, som man plejede at gøre tidligere.

Derfor bør man se på, at man forsøger at begrænse indtaget af cheesecaken, for det gør også samtidig, at det bliver noget eksklusivt, specielt og særligt, når du smider en cheesecake på bordet, om den er købt eller lavet selv.

Du er nemlig blevet kendt som den person, der altid bringer cheesecake til kagebordet, så folk er da begyndt at gætte på, om du lever af denne kagetype.

Men hvis du nu sørger for, at kagen kun kommer på bordet, når det er en helligdag, der er fødselsdag eller tilsvarende, så vil du næsten genopdage kærligheden til kagen, når du ikke spiser den så tit.

Anders Lundtang Hansen