Find en fast tandlæge i Århus

04 juni 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at bevare dine blive tænder smukke og stærke hele resten af dit liv igennem? Så er det ikke nok, at du børster tænder morgen og aften. Du bør samtidig opsøge en dygtig tandlæge.

Lad tandlægen hjælpe med forebyggende arbejde

En vigtig grund til at besøge tandlægen en til to gange om året er den forebyggende indsats. Sammen med daglig tandbørstning og anvendelse af tandtråd er de regelmæssige tandlæge besøg vigtige faktorer når det handler om at vedligeholde et smukt og funktionelt tandsæt.

Når du selv opretholder et fornuftigt tandpleje regime derhjemme gør du det meste af arbejdet. Og når du lader din tandlæge kigge dig i munden en gang hvert halve eller hele år giver du ham eller hende mulighed for at afsløre eventuelle tilløb til dårligdomme eller lidelser som måtte skjule sig på steder du ikke selv kan se.

Hvordan kan tandlægen hjælpe mig?

En tandlæge har sit trænede og professionelle blik som kan spotte om en misfarvning blot er en misfarvning eller om der er tale om begyndende karies. Der ud over vil en tandlæge ved hjælp af røntgen udstyr hurtigt kunne konstatere om der er ansatser til eksempelvis karies eller parodontose under tandkødets rand eller mellem dine tænder. Og så kan han eller hun iværksætte en forebyggende behandling som kan bremse udviklingen af disse lidelser inden det er for sent.

Hvis du giver tandlægen lov til at foretage en rutinemæssig kontrol af dine tænder og dit tandkød med jævne mellemrum vil du således helt kunne undgå dyre og langtrukne behandlinger så som rodbehandling, tandudtrækning, eller bortoperation af en eller flere tænder. Og så slipper du for både lomme og tand smerter.

Hvor finder jeg en god tandlæge i Århus?

Er du bosiddende i Århus kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen – læs mere på stjerneklinik.dk.

Flere Nyheder