Find din næste nøglemedarbejder med hjælp fra en dygtig headhunter

01 August 2018 Astrid Pedersen
Find din næste nøglemedarbejder med hjælp fra en dygtig headhunter

Virksomheder med et innovativt sigte og et højt teknologisk niveau har brug for kloge hoveder og dygtige hænder, førend de kan vækste på en formålstjenlig måde. Denne type virksomheder er i høj kurs i et land som Danmark, hvor væksten er betinget af, at der skaffes arbejdspladser og vindes markeds andele udadtil.

Men de kloge hoveder er også i høj kurs, da udbuddet af eksperter, dygtige ledere, og specialiserede forskere desværre er noget begrænset. Sandsynligheden for, at netop den kandidat, du skal bruge i en nøgleposition i din virksomhed, allerede sidder i en fast og vellønnet stilling – måske endda ovre hos konkurrenten – er temmelig høj. Og hvad gør du så, hvis din virksomheds vækst nøjagtig er betinget af det, netop denne kandidat vil kunne byde ind med?

Få din nøglemedarbejder på plads med hjælp fra en professionel headhunter

Du investerer selvfølgelig i en dygtig headhunter, som har branche kendskab og erfaring ud i det at indfange de helt rigtige medarbejdere til de helt rigtige stillinger. Forskellen på headhunting og almindelig rekruttering er, at en headhunter er særligt specialiseret inden for det felt, som handler om at finde – og hverve – medarbejdere til højt profilerede stillinger – evt. stillinger, som indebærer et stort økonomisk eller personalemæssigt ansvar. Det kan for eksempel være program ledere inden for IT udviklings projekter, eller forskere inden for videnskabelige områder.

Det kan også dreje sig om talentfulde ingeniører, teknikere, eller udviklere, som har erfaring med netop dine produkter eller ydelser – eller lignende. En headhunter vil sjældent forlade sig på stillingsopslag alene, men vil gå efter medarbejdere i etablerede stillinger inden for branchen. Helst stillinger, som ligner den stilling, som skal besættes i din virksomhed.

Professionel headhunting ved rekrutteringsbureau

Du kan finde dygtige og rutinerede headhuntere, som kan opstøve netop den eller de medarbejdere, du har brug for, hos et erfarent rekrutteringsbureau. Læs mere på dedikation.dk

More articles