Er der plads til mere efter en dag med Power Bi kursus?

14 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Meget bekendt er der meget forskel på teori og praksis, og man kan have en masse idéer om, hvad man kan klare, mens man sidder derhjemme og kan se en masse spændende projekter for sig.

Så forsøger man egentlig bare at se, hvordan man kan få det til at passe med tiden med alle de ting, som man gerne vil, og det kan da ende med, at man lige skal løbe lidt hurtigt for at få fra det ene til det andet, men det burde nok kunne lade sig gøre.

Blandt andet byder en del dage i fremtiden på, at man skal til Power Bi kursus, og så har man indlagt, at man skal ned at træne bagefter, en anden dag til koncert, og der er også lige en kammerat, man skal mødes med den tredje dag.

power bi kurser

Alt dette finder sted, mens man har almindeligt arbejde også, og der er endda grund til, at man skal endnu tidligere op visse af dagene for at kunne nå til det hele.

Der skal også være plads til andet end Power Bi kursus

Der er bare tit forskel på, hvad man kan sige til sig selv, hvad man gerne vil, hvad kroppen så kan holde til, og hvordan psyken kan modarbejde en ved på den ene side at presse en, mens den samtidig siger, at den er godt stresset.

Man skal lytte til de sidste signaler, for man får ikke en præmie for at klare en masse, der stresser en, og man kan formentlig heller ikke performe særligt godt på alle de ting, man skal, når man har sådan et proppet skema.

Så hvis man skal gennem sådan et Power Bi kursus, så skal man huske at indlægge tid til at lave andre ting, for man skal også lade batterierne op og lade den viden, man har fået, synke ind.

Flere Nyheder