En professionel maler frisker dit hjem op

23 February 2021 Tina Høy
image

Skal du flytte ind i en ny bolig, der skal males? Eller trænger dine vægge bare til at blive frisket op? Det er muligvis længe siden, du har malet i din bolig, og du plejer selv at gøre det, men en professionel maler kan dog tilføje noget kvalitet og langtidsholdbarhed. Så overvej, om du ikke vil slippe for at skulle tænke på det og få en maler til at dække af, male og rydde op igen.

Farver i boligen

Det sværeste valg for dig er nok, hvilke farver du skal vælge. Enten tænker du automatisk “hvidt”, men så stop op og overvej, om du kunne trænge til lidt forandring og dynamik i rummene med nogle farver. Generelt er det godt med lyse farver i små rum, så der ikke kommer til at synes for trangt. I større rum kan du bedre lege med farverne. I mindre rum kan du også vælge kun at få malet en enkelt væg i en farve – det giver en flot kontrast til det hvide.

Du kan nemt finde en farvecirkel på nettet, hvor du kan se, hvilke farver der er hinandens “modsætninger”, og hvilke der ligger sig op af hinanden. Fx er farverne gul, orange og grøn tæt på hinanden og passer godt sammen. Men det er godt at have en kontrast i rummet, og her kan du fx vælge blå, lilla eller pink. Så hvis du har en gul lampe, kan du have grønne planter og lysestager og fx en lys pink væg som kontrast, eller hvad du foretrækker.  

Erfarne malere og personlig service

Du kan også få vejledning om din maleropgave hos MalerKanonen, der bl.a. er maler i Brøndby Strand og mange andre byer. De kan vurdere din opgave og give dig et uforpligtende tilbud. De har mange års erfaring i malerbranchen og fokuserer på at have tilfredse kunder og levere et godt stykke håndværk. Det betyder meget for dem, at kunderne føler, de har en personlig og god service. De benytter de bedste materialer og professionelt udstyr. 

More articles