En gavekurv til de store og små

10 January 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Hvad er den perfekte gave?

Mange personer vil nok indvende, at den sådan gave ikke eksisterer eller er så personlig, at den kun gør sig gældende til én bestemt person ved én bestemt situation.

Hvad hvis vi nu fortæller dig, at det er muligt at komme noget nær den perfekte gave til stort set alle anledninger, til alle mennesker –  fraenkeltpersoner til par og flere mennesker – i alle aldre?

Det kan nemlig lade sig gøre, hvis man vælger gavekurve.

Og nej, hvis du tror, vi mener den slags, du i desperation køber på en tankstation på vej til anledningen uden at vedlægge et personligt kort, så er det skam langt fra det, vi tænker på.

Vi har de gavekurve i tankerne, som man selv udformer, pynter og indsætter de forskellige delgaver i, som man mener, vil passe til modtageren fra en som giver.

Der er nemlig så mange muligheder med gavekurve, at man kan begynde på dem lang tid i forvejen til den eller dem, man ønsker at give en god gavekurv. 

Så kan man forberede sig i lang tid med at udvælge de del-gaver, der skal ned i kurven, hvor man kan besøge forskellige butikker og udvælge gaverne til gavekurven. Her kan man sammensætte ting, der passer til både pleje, pynt, den søde tand og meget mere, så man ender med at få enten en forskelligartet eller ensartet gavekurv.

Hvis man vælger spiselige del-gaver, skal man lige bemærke udløbdatoen, for hvis man finder gaver god tid i forvejen, skal man også indberegne tid for modtageren fra modtagelse til at overveje, hvornår gaverne skal indtages enten alene eller sammen med andre. 

Det vil ikke se heldigt ud, hvis gaverne skal konsumeres i løbet af kort tid fra modtagelse, hvis man har fyldt gavekurven med rigelige gaver, som man ellers havde tiltænkt, skulle nydes over en længere periode for modtageren.

Man kan også bruge tiden til at overveje, hvordan pynten skal sammensættes, som kan være noget, der relaterer sig til modtagerens interesser eller anledningen, den skal leveres i såsom måske et bryllup eller en konfirmation.

Er man dog ikke den kreative sjæl, kan man også vælge gavekurve i både specialbutikker og online, der er sammensat i forvejen eller kan gøres det efter både anledning, modtager og pris.

Dette er der ingen skam i at vælge, da professionelle ofte kan pynte gavekurve bedre, end man selv magter, og hvorfor ikke udlicitere en vigtigt opgave til de bedste?

Vi håber, at din modtager bliver lige så glad for gavekurven, som den er tiltænkt fra din side.

Flere Nyheder