Eboligadvokat – en hjælpende hånd til dit boligkøb

19 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når det handler om fast ejendom, hvad end der er tale om køb, salg eller overdragelse, er det en god idé at have en dygtig boligadvokat ved hånden. På den måde undgår du grimme økonomiske overraskelser. Og en boligadvokat vil altid sørge for at du ikke overser vigtige forhold i forbindelse med eksempelvis køb af bolig.

Lad din boligadvokat hjælpe med at finde drømmeboligen

Står du for at skulle flytte sammen med dit hjertes udkårne, enten som papirløst samboende eller som ægtepar, er det smart at have en boligadvokat med på råd.

Først og fremmest vil din boligadvokat kunne hjælpe jer med at finde ud af om jeres drømmebolig har potentiale til at udvikle sig til et økonomisk mareridt, og om det vil være en dårlig idé at gennemføre købet.

Denne vurdering og rådgivning sker på baggrund af en gennemlæsning af den dokumentation som vedrører boligen, for eksempel referater fra generalforsamlinger og bestyrelsesmøder i ejer eller andels foreningen, en nærlæsning af budgetter og regnskaber for foreningen, og et kig på diverse lokal planer. Ud fra denne dokumentation vil det hurtigt kunne vurderes om boligen er værd at investere i for jer.

Lad din boligadvokat udarbejde et skilsmisseskøde

Skulle det træffe sig så ulykkeligt at I bliver skilt eller jeres samliv ophører bør I rådføre jer med boligadvokaten angående udarbejdelse af et skilsmisseskøde.

Et skilsmisseskøde er et dokument som udfærdiges for at frigøre den part som fraflytter den hidtil fælles bolig fra lån i ejendommen. Det er vigtigt at skødet opdateres med de korrekte oplysninger for at give en retvisende afspejling af ejer og gælds forholdet. Og derfor bør du overlade denne opgave til en dygtig og erfaren boligadvokat.

Hos eBoligadvokat kan du altid få rådgivning angående udarbejdelse og tinglysning af skilsmisseskøde. Klik ind på eBoligadvokat.dk og læs mere.

Flere Nyheder