Bliv virkelig god til lav selv plakater

08 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske tænker du allerede for dig selv, efter du har læst overskriften til artiklen, at du så sandelig ikke er den kreative type, og du bare vil blive irriteret over, hvor dårlig du er til at lave plakater, at du slet ikke har lyst til at prøve.

Men det, som du skal vide med en lav selv plakat i denne sammenhæng er, at du virkelig bliver holdt i hånden som det første, og dernæst forventes det ikke, at du kan male, tegne eller noget lignende.

Faktisk handler det mest om, at du har en vision, nogle designidéer og forventninger om, hvordan du godt kunne tænke dig, at din eller dine personlig(e) plakat(er) skulle se ud.

For man får virkelig stor hjælp til, hvordan det skal gøres, at du mere eller mindre ender med et flot resultat i de første forsøg.

Man bliver ubetinget kun bedre og bedre til at lave plakater selv

For det er ikke noget med, at du selv skal fremstille den fra bunden og så finde et sted, hvor den kan blive trykt.

lav selv plakat

Her får du allerede skabelonen til, hvordan man starter, og så er der en masse forslag til, hvordan du kan designe din personlige plakat, så du kan få noget inspiration til, hvordan sådan en skal se ud.

Der er jo mange, som der har de samme plakater hængende derhjemme, så hvorfor ikke gøre det noget mere personligt ved at lave din helt egen, som der ikke er set nogen magen til før?

Som du øver dig med den slags, bliver du virkelig god til at forestille dig, hvordan de vil ende med at se ud, når de er færdigfremstillet, og hvordan de vil passe ind i indretningen derhjemme.

Du kan sådan set stort set godt regne med, at den udgave online, som du sidder med, også er sådan, som plakaten kommer til at se ud, når den kommer op at hænge hjemme hos dig.

More articles