Billig gulvafslibning – når dit gulv skal have en chance mere

27 July 2018 Astrid Pedersen
Billig gulvafslibning - når dit gulv skal have en chance mere

Er trægulvet i dit hus eller din lejlighed efterhånden så grimt og snusket at se på, at du overvejer at skifte det helt ud, næste gang du renoverer din bolig? Har dit trægulv nemt ved at blive ridset, plettet og grimt i overfladen, fordi det ikke regelmæssigt har fået den plejende behandling, det skal bruge – og er det ikke til at få rent og pænt, uanset hvor meget du end vasker og skurer det? Så kan du med stor sandsynlighed komme rigtig langt med en gulvafslibning. Du behøver slet ikke at skulle tænke på at udskifte dit originale trægulv, når du for langt færre penge kan få det slebet i overfladen, og efterbehandlet med lak, olie, maling, lud eller sæbe, så det står som nyt bagefter.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

mMange mennesker tror, at deres trægulv er helt færdigt, når det bliver gråt og mat i overfladen, begynder at splintre, og suger farvede væsker til sig, som således danner skjolder og misfarvninger. Dette er dog imidlertid ikke sandt. Gulvet er vel nok slidt – men sliddet sidder kun i de yderste 1 – 2 mm af gulvets overflade. Og det er disse millimeter, man fjerner med en gulvafslibning. Derfor kan de fleste typer trægulv tåle en gulvafslibning, som er langt mere skånsom end en gulvafhøvling. Og en gulvafslibning kan virkelig udrette mirakler for dit slidte trægulv. I løbet af nul komma fem er dit gulv som nye: Strålende, ensartet i overfladen og helt glat at berøre – uden splinter og skrammer Den efterfølgende behandling, og din egen opfølgende pleje, bevarer dit nyslebne trægulv sundt og modstandsdygtigt, så du kan have glæde af det i mange år fremover.

Du kan læse meget mere om billig gulvafslibning og efterbehandling samt gulvets pleje på gkservice.dk, hvor du også kan finde en erfaren gulvsliber.

Flere Nyheder