Behagelig tandretning med Invisalign

21 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dine skæve tænder, og ønsker du dig et blændende smil? Så burde du prøve et tandretning forløb med Invisalign.

Hvad er fordelen ved tandretning med Invisalign?

Der er stort set kun fordele forbundet ved at vælge en Invisalign skinne frem for en fast monteret tandbøjle. I hvert fald hvis du har tilstrækkeligt med selvdisciplin til at bære din Invisalign bøjle 22 timer i døgnet.

Dette er dog ikke så svært. En Invisalign skinne er nemlig en del mere komfortabel at være iført end en gammeldags metal tandbøjle. Først og fremmest vil en Invisalign bøjle ikke på samme måde som de klassiske ”togskinner” opsamle madrester og dermed blive decideret uappetitlig.

Det er nemlig muligt at tage Invisalign skinnerne ud mens du spiser og børster tænder. Du vil således nemt kunne rense både munden og skinnerne, og dermed slippe for dårlig ånde. Hermed reduceres samtidig risikoen for syreskader på tænderne samt tandkødsbetændelse som følge af madrester som hober sig op i bøjlen. Og da du skifter Invisalign skinner cirka hver fjortende dag kan du være sikker på at de aldrig går hen og bliver ulækre.

Der ud over er de smarte Invisalign skinner 100% tilpasset netop dine tænder. Skinnerne er lette og tynde, sidder helt tæt til tænderne, og er ganske gennemsigtige. Det betyder at ingen kan se at du er i færd med at få rettet dine tænder. Du får således både diskretion og komfort med Invisalign. Og så tager det sjældent mere en halvandet år at opnå et flot smil ved hjælp af Invisalign.

Hvem kan hjælpe med Invisalign tandretning?

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge tandlægeklinikken You Smile I Smile når du ønsker at få rettet dine tænder med Invisalign. Klik ind på https://yousmileismile.dk/ og læs mere.

More articles