Badeværelse på budget

20 november 2021 Steffen Petersen

editorial

Er du på udkig efter en hurtig og nem måde at renovere dit badeværelse på med et lille budget? Hvis ja, så behøver du ikke lede længere. I dette indlæg vil vi udforske forskellige måder, hvorpå du kan gøre dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vil også fokusere på, hvordan du kan indrette dit badeværelse smukt, uden at det koster for mange penge.

 

image

 

Maling er altid en god idé

Maling er altid en god idé, når du ønsker at skabe en stor forandring med små penge. Du kan nemlig ende med et resultat, hvor dine ting ser nye ud, selvom de blot har fået en gang maling. Hvis dit badekar er begyndt at se slidt ud, så har du sikkert et ønske om at udskifte det. Det er dog ikke sikkert, at du har budget til en udskiftning lige nu og derfor kan du vælge at male det i stedet for. Hvis du ønsker inspiration til maling af dit badekar, så kan du læse mere om det her: https://www.emaljespecialisten.dk/male-gammelt-badekar/ 

Du kan også vælge at male en af væggene. Der er ingen tvivl om, at det vil gøre en stor forskel for dit badeværelses udtryk og du kan vælge at pynte dit badeværelse med forskelligt interiør, der passer til farven. Mere om dette i næste afsnit.

Indretning på budget

Det lyder måske ikke særlig fint, men tag ikke fejl. Det er i dag blevet særdeles populært at handle i genbrugsforretninger, hvor du kan finde smukke og unikke møbler og andet interiør til dit hjem. Du kan derfor vælge at gå i en genbrugsbutik, når du skal indrette dit badeværelse. Du kan spare penge og du kan ende med at finde nogle smukke ting, som andre ikke har.

Som nævnt i forrige afsnit, kan du også bevidst vælge at købe nogle ting i bestemte farver og skabe et farvetema på dit badeværelse. Mulighederne er mange og der er tonsvis af inspiration at hente rundt omkring.

Flere Nyheder