Alternative forslag til, hvad du kan lave med krydsfiner

25 September 2020 Anders Lundtang Hansen

Når man tænker på sådan noget som krydsfiner, så tænker mange på det som noget, man bruger som midlertidige løsninger eller i hvert fald som en del af en løsning, hvor det ikke er dette krydsfiner, ofte af plader, som man skal kunne se.

Når mange mennesker forestiller sig noget af og med krydsfiner, så er det ofte noget, der kun skal være der i kort tid, som man bruger som en lappeløsning, eller som noget der skal gøre det ud for noget andet.

Et eksempel er en byggeplads, man lige kan skærme af med krydsfiner. Man kan også lave nogle interimistiske vægge med dem.

Mange bruger dem også som protestskilte, som man lige kan male et slogan på; man ser endda også skaterfolk bygge nogle ramper ud af dem.

Men man kan faktisk bruge krydsfiner til så meget andet

En stor verden med krydsfiner

Udover at man som nævnt kan kombinere krydsfiner med noget andet, og at man sådan set sagtens kan bruge det som en del af en holdbar løsning, så kan man også få krydsfiner som andet end de famøse plader, der ofte ligner noget meget komprimeret træ.

Man kan sagtens lave møbler af dem, for krydsfiner kan fås som meget andet af varianter i sin art, så man næsten kan få det som den type, man skal bruge det til.

Man kan også lave en lille bod af træet, og siden det er så nemt at arbejde med og omdanne, så kan de fleste finde ud af at bruge det, hvis man bare lige har en hammer, søm, boremaskine og skruer.

Og modsat deslige af meget andet træmateriale, så kan man også meget let pille det ned igen – og så er det stadig genanvendeligt, hvis man er kreativ.

Derfor er det næsten kun ens fantasi, der sætter grænsen for ens udfoldelse her.

Flere Nyheder