Lad dit malerfirma i Skovlunde forestå malerarbejdet

29 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du og familien for at skulle flytte ind i et hus eller i en lejlighed i hyggelige Skovlunde? Så er I sikkert allerede helt parat til at rykke diverse møbler og øvrigt bohave ind i det nye hjem, så at hverdagen hurtigst muligt kan genoptages.

Efter måneders boligjagt er det nærmest en befrielse endelig at skrive under på en købsaftale og få nøglerne til drømmeboligen i hånden. Derfor er jeres indflytnings iver ganske forståelig – men I bør tage den med ro. Det er nemlig lige nu, mens boligen står tom og umøbleret, at I har chancen for at sætte den flot i stand.

Selv om der ikke skal udføres den helt store renovering, er det alligevel en god idé som minimum at få afslebet eventuelle trægulve og malet lofter, vægge og indvendigt træværk før I flytter ind. Det kan nemlig godt være vanskeligt at finde den fornødne tid, eller opbyde det nødvendige overskud, til at løse disse opgaver når først alt indbo er på plads i stuer og værelser. Og skal arbejdet udføres til perfektion og med et professionelt håndelag bør I vælge at overdrage dette til et lokalt malerfirma.

Hvorfor ikke bare male selv?

Måske tænker du at der er penge at spare ved selv at male boligen indvendig. Dette viser sig dog i langt de fleste tilfælde ikke at holde stik. Indvendig maling af huse og af lejligheder inkluderer langt mere end blot at påføre væggene maling.

Du skal som et absolut minimum regne med at sætte en uges fuldtids arbejde af til dette projekt, som blandt andet indbefatter indkøb af malergrej og materialer, afdækning af hele boligen samt klargøring af vægge og indvendigt træværk. Og så kan det faktisk bedre betale sig at alliere sig med et malerfirma i Skovlunde som kan løse opgaven hurtigt og effektivt og med et smukt og holdbart resultat. Læs mere på Malerkanonen.dk

More articles