Bland dig ikke i andres rengøring

23 April 2019 Anders Lundtang Hansen
Bland dig ikke i andres rengøring

Måske tænker du med det samme, at du ikke kunne forestille dig at blande dig i, hvordan andre vælger at gøre rent. Det er jo deres egen sag.

Desuden er det nok langt fra de fleste mennesker, der ligefrem skubber andre til side og selv griber til støvsugeren eller noget andet for at vise, hvordan de skal gøre rent, for helt ærligt, så sjovt er det jo ikke at gøre rent.

Selvfølgelig, hvis man bliver spurgt til råds og måske har noget erfaring med specifik rengøring, så vil man da gerne komme med ens besyv, så de tilrådsgivne selv kan få jobbet gjort ordentligt og mest effektivt, så de udnytter tiden og remedierne til fulde.

Men hvad nu hvis, der bliver gjort rent hjemme hos dig?

Så er det jo i din egen hybel med alle de private papirer, dyre møbler, sjældne gulvtæpper og andet, som man kommer helt ned i krogene ved, som man ellers aldrig kommer. Den slags overlader man jo ikke til alle og enhver.

Måske sætter man børnene til det, men de er selv ens eget dovne afkom, så det bliver gjort så sløset, at man lige så godt kunne have gjort det selv med bind for øjnene og have det gjort bedre.

Vi tænker i den situation, hvor du hyrer rengøringsfolk ind, som du ikke kender personligt. Det kunne for eksempel være herfra: http://dvdmv.dk/

Så er du måske lidt mere påpasselig, tilbageholdende og forsigtigt træder dig selv over tæerne for ikke at skue rengøringsfolkene over skuldrene for at se, om de snager i dine ting eller – også noget så vigtigt – får gjort rent godt nok.

Men der er jo en grund til, at du hyrede et professionelt rengøringshold til at få gjort rent:

De kan gøre det bedre.
De har rengøringsmidlerne til det.
De er effektive – og de ved, hvordan man gør bedst rent.

Og de vil jo gerne have, du bliver en tilfreds kunde og omtaler dem i positive vendinger til andre, så du kan sagtens læne dig tilbage og lade dem klare opgaven for dig – stor som lille – og vide, at det bliver gjort mest effektivt.

More articles