Få råd og vejledning af en boligadvokat, når der skal laves en entreprisekontrakt

27 April 2021 Lotte Hindsberg

editorial

I dag bygges der på livet løs, og ofte er der ikke alene mange mennesker indover et byggeprojekt, men der er også en stor pose penge på spil. Derfor er det en god ide at man inden start får gjort helt klart hvem der har hvilke rettigheder og hvilke pligter man også har, så man er sikker på at der ikke sker en misforståelse længere henne i projektet, som kan ende med at koste mange penge.

De rettigheder og pligter kan gøres tydelige i en entreprisekontrakt, som bliver udformet ved hjælp af en eboligadvokat. En boligadvokat er en jurist, der har speciale i køb og salg af boliger og som derfor har en lang erfaring med at udfærdige kontrakter eller mægle, såfremt der er en konflikt. 

Derfor er kontrakter så vigtige

Der er god grund til at have en kontrakt på plads, inden man går igang med et byggeprojekt eller i det hele taget. De fleste har ingen problemer med at løse problemer og udfordringer, så længe det går godt og man er gode venner. Det er når tingene går i hårdknude, at det er vigtigt at have en kontrakt. Det gælder både professionelt, som privat. 

Ved at have lavet en kontrakt er alle klar over deres rettigheder og pligter og det bliver nemmere at løse en eventuel konflikt. Enten i al mindelighed eller hvis det skulle komme dertil, at man må løse det i med en retsag.

En boligadvokat kan også hjælpe med at sikre, at du ikke ender med at underskrive noget, som ikke er til din fordel eller hvor du kan ende med at være ansvarlig for projektet, uden at have noget at skulle have sagt under hele processen. En boligadvokat er uddannet til at kunne læse dokumenter igennem og sikre at de er gennemsigtige og juridiske gyldige.

More articles