Stop tyven med et overvågningskamera

13 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Selv om din bolig er forsynet med solide låse og et moderne alarm system finder du dog ikke nogen mere effektiv form for tyverisikring end videoovervågning.

Videoovervågning er effektivt på rigtig mange niveauer, og har så mange fordele at det faktisk dårligt kan betale sig at undlade at opsætte mindst ét overvågningskamera.

Den ultimative beskyttelse af din bolig med videoovervågning

Først og fremmest er der den afskrækkende effekt som er forbundet med videoovervågning. Når du monterer et synligt overvågningskamera uden for din bolig signalerer du til potentielle indbrudstyve at du ør noget ud af sikring af din bolig.

Et overvågningskamera i solid kvalitet, opsat i en højde så det ikke kan nås og ledsaget af tydelig mærkning, kan få de fleste tyveknægte til at opgive deres lyssky forehavende. Moderne overvågningskameraer til udendørs brug kan levere optagelser i knivskarp kvalitet, også selv om det er mørkt eller tåget.

overvågningskamera

Ingen har lyst til at havne på optagelserne på et sådant kamera. Og samtidig vil et synligt opsat udendørs overvågningskamera sende et signal om at din bolig også er behørigt sikret inden døre.

Et overvågningskamera leverer fejlfri dokumentation

Skulle du alligevel være så uheldig at få uvelkomne gæster vil optagelser fra dine indedørs overvågningskameraer kunne levere optagelser af udåden. Disse kan bruges over for dit forsikringsselskab i forbindelse med indgivelse af krav om erstatning.

Dit forsikringsselskab vil kunne se hvad der bliver stjålet og hvordan det går for sig. Og så behøver du ikke at vente længe på udbetaling af forsikrings summen.

Politiet vil desuden kunne bruge optagelserne i relation til opklarings arbejdet. Dermed vil det blive lettere at opspore tyvene – og så er der håb om at du kan få nogle af kosterne igen.

Køb overvågningskamera online

Hos DKKamera kan du finde et stort udvalg af billigt udstyr til videoovervågning – læs mere på dkkamera.dk.

More articles