Derfor skal du have en webmail til din hjemmeside

05 October 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du har en hjemmeside, har du måske ikke tænkt over, at det er smart, at du også har en webmail til den. Men det er faktisk virkelig en god ide for dig, at du har det. En webmail er en mail, der bruger din hjemmesides domæne i mailen. Du kan selv definere, hvad der skal stå foran. Det gør den meget fleksibel at have. 

Det er altid en god ide for dig, at du har en webmail i forbindelse med din hjemmeside. Det er lige meget, om det er en privat hjemmeside eller en virksomheds hjemmeside. I forbindelse med den private hjemmeside kan webmailen gøre det muligt for dig at adskille dine private mails fra dine mails fra hjemmesiden. Det kan være rart for dig at have en opdeling imellem dem. 

Hos en virksomhed er det selvfølgelig helt afgørende for at have et professionelt udtryk, at du har en webmail. Det skal dels være en mail til hver medarbejder, men også en mail til for eksempel kundeservice, jobopslag og andre funktioner. 

Hav webmail hos dit webhotel 

Det nemmeste for dig er, at du har din webmail sammen med dit webhotel. Hvis du vælger et webhotel som simply.com, har du altid mulighed for et ubegrænset antal af emailadresser tilknyttet. Selv med det billigste abonnement. Det giver dig altså mulighed for at få oprettet alle de emailadresser, som du har brug for. 

Udover antallet af emailadresser kan du få et hurtigt webhotel med one-click wordpress installation. Hvis du vil oprette en hjemmeside i WordPress, hvilket mange vælger, er det altså en god mulighed for dig, for at få det installeret nemt og hurtigt. På den måde er det ikke det, som du behøver at bruge tid på. 

Du kan få mellem 10 og 200 GB serverplads med simply.com’s abonnementer. Dermed kan du altså få den mængde plads, som du har brug for. Læs mere på https://www.simply.com/dk/webmail/ 

More articles