3 tips til at undgå allergi

30 September 2021 Steffen Hansen
image

Går du og døjer med slem allergi, og kunne du godt tænke dig nogle tips til, hvordan du kan mindske symptomerne? Hvis dit svar er ja, så frygt ej. Vi har samlet en liste med tre tips til, hvordan du kan holde din allergi ud. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med her. 

Luft ud

Hvis du døjer med slem allergi, kan et godt tip være at lufte ud dagligt. Det er dog vigtigt at huske kun at lufte ud om aftenen, hvis du har pollenallergi, da du ellers lukker alt pollen ind i dit hjem. Lav gennemtræk, når du lufter ud, så du kan få skiftet den dårlige luft ud med ren luft. Du behøver ikke lufte ud i flere timer. Det anbefales at du lufter ud i omkring fem til ti minutter om dagen. 

Ventilationsfilter

Et andet godt tip kan være, at investere i et ventilationsfilter. Et ventilationsfilter sørger for, at du har frisk og ren luft i dit hjem hele dagen. Et ventilationsfilter tager luften udefra og renser den, hvorefter den rene luft sendes ind i dit hjem. Hvis du godt kunne tænke dig at investere i et ventilationsfilter, så kan vi anbefale at du klikker ind på https://www.billigfilter.dk/. Herinde kan du finde et bredt udvalg af forskellige ventilationsfiltre, så du finder helt sikkert noget, der passer til dine behov. 

Allergipiller

Hvis du forgæves har prøvet alle tænkelige råd, men bare ikke kan slippe af med allergien, så kan du tage allergipiller. Allergipiller kan du få på recept hos din læge. Allergipiller fjerne de fleste symptomer, så du ikke skal gå rundt og være snottet eller have røde øjne dagen lang. Kontakt din læge, og forklar om dine symptomer, og så skal din læge nok vejlede dig til, hvilken behandling der passer til din allergi. 

Flere Nyheder