Vælg den rette parkeringsløsning

08 June 2021 Astrid Pedersen

Administrerer du en ejendom til hvilken, der hører private parkeringspladser til beboere, kunder eller medarbejdere? Så har du sikkert brug for hjælp til en solid parkeringsløsning.

Administration af parkeringspladser – en nødvendighed

Det kan være nødvendigt med en vis administration af private parkeringspladser, især hvis disse er beliggende i et byområde. I de fleste større byer i Danmark er der nemlig indført betalingszoner, hvilket betyder, at det ikke er gratis at parkere på offentlige gader, veje og pladser.

Er dine private parkeringspladser ubevogtede og fuldt tilgængelige, kan du således næppe undgå, at uvedkommende bilister ser deres snit til at smide deres biler på dine parkeringspladser. Dette vil være til stor gene for de, som egentlig har førsteret til parkeringspladserne, altså ejendommens beboere, kunder til forretninger i ejendommen eller medarbejdere i ejendommens virksomheder.

Disse vil så være henvist til betalingsparkering, måske endda langt væk fra ejendommen. Og dette er ikke rimeligt.

Hvorfor skal jeg have hjælp fra et parkeringsselskab?

Med mindre du har tid og overskud til selv at forestå al administration og drift af – samt opsyn med – dine parkeringspladser, er det smart at udlicitere denne opgave til et professionelt parkeringsfirma.

Med hjælp fra et parkeringsselskab så som for eksempel UnoPark, kan du til hver en tid regne med, at dine parkeringspladser bliver administreret på behørig vis. UnoPark tilbyder stærke og fleksible parkeringsløsninger, som eksempelvis kan indeholde parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved erfarne parkeringsvagter samt skiltning og opsætning af automater til udstedelse af parkeringstilladelser.

Med UnoPark får du selv adgang til din parkeringsløsning i form af et online administrationsmodul, som kan tilgås via en app på din tablet eller på din smartphone. Så vil du nemt selv kunne holde øje med dine parkeringspladser og eksempelvis udstede eller annullere parkeringstilladelser.

Du kan læse meget mere om UnoPark på firmaets hjemmeside UnoPark.dk, hvor du også finder kontaktinformationer.

Flere Nyheder