Lad din gulvsliber i Århus hjælpe med en gulvafslibning

24 May 2020 Astrid Pedersen

Har du og familien købt et hus eller en lejlighed i Danmarks anden hovedstad, Århus? Så glæder I jer sikkert til at flytte ind, og sætte jeres eget personlige præg på den nye bolig. Men før I begynder at booke flyttebil og rykke teltpælene op, bør I undersøge om ikke vægge, lofter, gulve og træværk i den nye bolig kunne trænge til en kærlig hånd.

Det er sjældent at forrige ejer selv har sørget for at sætte boligen i tip top stand forud for et salg. Væggene vil måske fremstå flotte og hvide, men dette er som regel blot et udtryk for en hurtig sminkning til ære for fremvisninger og åbent hus arrangementer.

Selv om der ikke skal foretages de store reparationer i – eller en omfattende renovering af – boligen, er det stadig en god idé at få ordnet det væsentlige før I flytter ind. Det drejer sig for eksempel om maling af lofter vægge og træværk, og om afslibning af gulve samt efterbehandling af disse. Mens boligen står tom har I en unik chance for at få dette arbejde udført grundigt og med et smukt resultat. Og så slipper I for at skulle flytte alle møbler ud igen når først I er kommet på plads.

Hvor kan jeg få professionel hjælp til gulvafslibning i Århus?

Hvis det er op ad bakke med at finde tiden og overskuddet til selv at forestå denne istandsættelse, kan det anbefales at du allierer dig med professionelle håndværkere. Med et malerfirma på opgaven vil malerarbejdet kunne overståes hurtigt og effektivt – og en dygtig gulvmand vil ligeledes kunne ordne trægulvene i den nye bolig, så de kommer til at fremstå smukke og ensartede.

Du kan altid finde mindst en lokal afdeling af Gulvkanonen i nærheden af Århus – klik ind på https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-aarhus/ og læs mere.

Flere Nyheder